Hosting

Waarom speciale hosting?

Als je een webshop hebt is het belangrijk dat je conversie behaald. Dat is namelijk de bron van inkomsten. Meeste hosters proberen zoveel mogelijk sites op een server te plaatsen, simpel weg om de kosten eruit te halen. Dit betekend dat je soms wel met 500 sites op een server zit. Dit komt dus de snelheid niet ten goede. Wij hebben speciale servers met kleinere schijven. Zodat we maximaal 50 webshop hosten. Dit houd in dat uw webshop stukken sneller zal zijn.

Daarnaast zijn de servers geoptimaliseerd voor Magento webshops. Wij hebben jaren lange ervaring met Magento waardoor we weten wat belangrijk is. Magento Hosting is een vak apart. Wij garanderen een snelle webshop en dus snelle servers. Omdat wij maar 50 webshops per server hebben zijn de prijzen hoger als een budget hoster, maar klanten die weggaan omdat het te langzaam is kost u nog veel meer….

Voor het hosten van een website is het ook van belang dat de site snel laad, zodat bezoekers snel en goed de informatie kunnen vinden die ze willen hebben.

Daarom is een stabiele hosting en snelle hosting noodzakelijk.
Op onze website die speciaal is voor hosting hebben we nog meer nuttige informatie,
Klik hier voor de hostingsite